Nieuws
Lees het laatste nieuws

Sinterklaasloop 2018

Ellen Gering-Wegdam 09 december 2018

Onze enthousiaste activiteitencommisie organiseert meerdere leuke activiteiten per jaar voor ons. Afgelopen weekend was er de geweldige Sinterklaasloop georganiseerd! Hieronder een kort verslag namens Renate Blanckenborg.

Hardlopen is een sport die je alle seizoenen van het jaar beoefent. Dat hebben we geweten tijdens de Sinterklaasloop van afgelopen zaterdag. “Jullie zijn toch geen watjes?”, aldus de Sint. “Nee Sinterklaas….” Sinterklaas stuurde haar lopers in Hengevelde alle kanten op met als doel om pakjes en letters te verzamelen. De lopers kregen daarbij de volle laag van regen en wind. In beweging blijven werd het credo. Nadat alle cadeaus en letters waren gevonden, keerden we drijfnat terug richting Ruperts Erve. De koffie en het gebak van bakkerij Nollen smaakten maar wat goed. De woordpuzzel werd opgelost, we praatten nog even gezellig na en onderwijl warmden we weer op.

Bakkerij Nollen bedankt voor het heerlijke gebak en de activiteitencommissie bedankt voor de ontzettende leuke ochtend en we kijken uit met z'n allen naar de volgende activiteit, de Oliebollenloop!

 

Ellen Gering-Wegdam