Sponsors

Sponsors

We zijn erg blij met onze sponsoren die ons niet alleen in geld, maar ook in materiaal en diensten ondersteunen. Zonder hen was het een stuk moeilijker geweest om onze loopgroep op te richten en de doelen die we voor ogen hebben met  de loopgroep te behalen.

Onze website is gemaakt door Eijsink. “Ontdek Eijsink” is een slogan op hun eigen website. Dat ontdekken hebben we gedaan en inderdaad, ze denken in oplossingen. Hoe heerlijk werkt dat. 

Eijsink is niet zomaar een sponsor, naast de praktische ondersteuning is Eijsink ook onze shirtsponsor!

Naar eijsink.nl

Step One, staat voor kennis, advies en kwaliteit op gebeid van hardlopen, wandelen, survival en triathlon. Middels professionele loopanalyses vinden zij de juiste schoen voor elke voet en elk doel!

Het doel van Step One is dan ook iedereen zo lekker en probleemloos mogelijk te laten hardlopen. Naast schoenen verkopen ze alles wat een loper nodig heeft, zo ook prachtige kleding.

Ook Loopgroep Hengevelde kan mede door Step One in mooie clubkleding lopen!

Naar http://www.steponeborne.nl


Op belangrijke momenten moet je het goed regelen. Zo hebben wij tijdens het vaststellen van de notariële acte gedegen advies gekregen van notaris Rouwenhorst.

Naar Rouwenhorst Notarissen.nl


Een mooie vereniging heeft een duidelijk en alleszeggend logo nodig. Dan kom je uit bij BJVH , ze zijn creatief en verstaan hun vak. 

Ook denken ze in deze organisatie volledig met je mee. Iets wat we ontzettend goed konden gebruiken bij het opstarten van Loopgroep Hengevelde.

Naar BJVH.nl


Rabobank Centraal Twente is altijd op zoek naar binding met de maatschappij. Ze vinden het belangrijk om te helpen de leefbaarheid in Twente te bevorderen. Daarom biedt de Rabobank hulp aan onder andere startende verengingen. Deze hulp hebben wij ook gekregen door middel van een mooie bijdrage voor onze opstartkosten. 

Naar Rabobank.nl 


De grote Hengeveldse motor, die ervoor zorgt dat vele verengingen hun begroting rond kunnen krijgen en dat bijzondere initiatieven werkelijkheid kunnen worden. Ook wij hebben een aanvraag gedaan om onze vereniging goed op te kunnen starten.

Naar Hengevelde.nl


Wat je ook zoekt Rotink heeft het. Ook wij hebben materialen van Rotink om onze locatie op orde te houden. Wil je echt een idee te krijgen van alles wat ze in huis hebben, dan kun je het beste even bij ze  langs gaan in de winkel. Ben je aan het klussen en vraag je je af of wij hebben wat je zoekt? Je vraagt nooit mis.

Naar rotink-ijzerwaren.nl


Rotink Kook & Kado is een winkel met kookartikelen, woonaccessoires, geschenken en alles voor in en om het huis. En dat al ruim 90 jaar. Een mooie winkel met hele mooie en sfeervolle producten van goede kwaliteit en dat allemaal in Hengevelde. Niet verwonderlijk dus dat er klanten komen van heinen en ver om hier iets speciaals te kopen.


Coop staat voor dichtbij, lekker en goedcoop. Daarmee onderscheiden ze zich van de andere supermarkten en is het prettig boodschappen doen bij de COOP. Het motto van de COOP: Samen is leuker dan alleen en samen bereik je meer. Kortom: Samen maak je het verschil. Een lijfspreuk die perfect aansluit op onze Loopgroep.

Naar coop.nl


Alles onder één dak! Van ontwerp to bouw aan machines op maat (Tumakon engineering & machinebouw)en  technologisch hoogwaardige toelevering door Tuinte Machinefabriek. Tevens hoort daar de nazorg bij, het onderhoud en revisie wordt gedaan door TDO technical services. Daarnaast is er ook nog Marlynn cleaning systems, de specialist op het gebied van industriële reinigingsinstallaties. 

Naar tuintegroep.nl