Lidmaatschap

Lidmaatschap informatie

Als lid van Loopgroep Hengevelde heb je de mogelijkheid om 3 keer in de week te trainen onder leiding van deskundige looptrainers. Er wordt getraind in twee groepen zodat je kunt trainen in je eigen tempo en intensiviteit. Daarnaast wordt er ook samen getraind voor diverse lopen gedurende het jaar zodat je altijd wel een loopmaatje kunt vinden. 

Het lidmaatschap loopt van 1 januari tot en met 31 december. 

Wat houd een lidmaatschap van Loopgroep Hengevelde in?
 

Mooie activiteiten

Binnen de vereniging is er een Activiteitencommissie (AC). Zij organiseert o.a. de locatielopen op de laatste zaterdag van de maand, de Halloweenloop, de kerstkiloloop, de Oliebollenloop en de Halve Marathonestafette. Deze lopen zijn voor de leden, behalve de Oliebollenloop die eind december plaatsvindt en waarbij ook andere lopers welkom zijn. Geen officiële wedstrijd maar een gezellige prestatieloop voor wie dat wil en een heerlijke duurloop voor de andere lopers, met na afloop natuurlijk de welverdiende oliebol. 

Contributie 

Contributie bedraagt € 100,-- per jaar. Dit bedrag is inclusief het lidmaatschap voor de  Atletiekunie. De contributie wordt geïnd middels een automatische incasso, hiervoor moet toestemming worden gegeven aan Loopgroep Hengevelde. 

Clubtenue

Het clubtenue bestaat tenminste uit een clubshirt in de clubkleur. Deze kun je aanschaffen via de verenging. Als je meeloopt aan een wedstrijd word je geacht in dit clubshirt te lopen. Overige kleding van het clubtenue is vrijwillig te bestellen, link om te bestellen opnemen (of info over hoe dat gaat).

Atletiekunie

De Loopgroep Hengevelde is lid van de Atletiekunie. Via dit lidmaatschap heb je tijdens trainingen en verenigingsactiviteiten een aansprakelijkheidsverzekering. Het Atletiekunie-lidmaatschap biedt voor de individuele loper, naast de verzekering, nog meer voordelen.

  • 4 x per jaar het magazine Start.
  • 25% korting op deelname aan door Atletiekunie georganiseerde cursussen, clinics en testen.
  • Korting bij voorinschrijving bij door Atletiekunie-verenigingen georganiseerde wedstrijden.
  • Korting op Atletiekunie-producten.