Nieuws
Lees het laatste nieuws

Ontdek het plezier van hardlopen bij Loopgroep Hengevelde!

Ellen Gering-Wegdam 14 september 2022

Lijkt het hardlopen je wat, maar heb je net die stok achter de deur nodig om ook daadwerkelijk te beginnen? Of loop je al voor jezelf en wil je in verenigingsverband het lopen op gaan pakken? Kom dan eens kijken bij Loopgroep Hengevelde.

Loopgroep Hengevelde start vanaf zaterdag 1 oktober 2022 een beginnersgroep. Je maakt dan, onder begeleiding van een gediplomeerde trainer, op een verantwoorde wijze kennis met het hardlopen. Hoe begin je met hardlopen? Hoe krijg je je conditie op peil? Hoe voorkom je blessures  en welke schoenen en kleding zijn geschikt voor het hardlopen? Dit zijn allemaal aspecten die tijdens de trainingen aan bod komen. De trainingen zijn elke zaterdagmorgen van 9.00 tot 10.15 uur en starten vanaf kleedkamer 9/10 (rechts langs de kantine) op het Rupertserve. We trainen gezamenlijk in 9 weken naar de 5 kilometer.

De voordelen:

  • Je traint in een groep, samen lopen is gewoon leuker
  • Je krijgt training van een gediplomeerde trainer
  • Binnen 9 weken leer je 5 km aaneengesloten te lopen op je eigen tempo

 

Lijkt het je wat? Meld je dan aan voor een vrijblijvende training op zaterdagmorgen 1 oktober om 9.00 uur door een mailtje te sturen naar: trainers@loopgroephengevelde.nl.

Als je wat meer informatie wilt kun je contact opnemen met Andre Kolner (kan via eerder vermeld mailadres).

Kun je al 5 km lopen en wil je graag in groepsverband verder trainen! Ook dan ben je natuurlijk van harte welkom bij Loopgroep Hengevelde. Stuur een mailtje naar trainers@loopgroephengevelde.nl dat je graag een maand vrijblijvend mee wilt trainen. Er wordt dan contact met je opgenomen en in overleg spreken we dan een startdatum af. 

De kosten voor de beginnersgroep zijn éénmalig 15 euro. Word je na deze 9 weken lid van Loopgroep Hengevelde, dan wordt de 15 euro met je contributie verrekend.

Wij zien je graag lopen bij Loopgroep Hengevelde!

Ellen Gering-Wegdam