Lidmaatschap

Lidmaatschap

Loopgroep Hengevelde is een recreatieve loopgroep waar je de mogelijkheid hebt om drie keer in de week te trainen in het tempo dat bij je past. Naast het sportieve uitdagende deel vinden we het sociale aspect ook erg belangrijk. 

Kortom: Samen loop je beter en gezellig

Lidmaatschap Informatie

Als lid van Loopgroep Hengevelde heb je de mogelijkheid om 3 keer in de week te trainen onder leiding van deskundige looptrainers. Er wordt getraind in twee groepen zodat je kunt trainen in je eigen tempo en intensiviteit. Daarnaast wordt er ook samen getraind voor diverse lopen gedurende het jaar zodat je altijd wel een loopmaatje kunt vinden. 

Lees meer


Lid worden

Overtuigd? Inschrijving kan gemakkelijk via het formulier op deze pagina.

Lees meer


Lidmaatschap wijzigen

Wijzigingen aanbrengen in je lidmaatschap? Met het formulier op deze pagina kun je wijzigingen aan de ledenadministratie doorgeven. Het formulier bevat alle gegevens die loopgroep Hengevelde van haar leden kan bijhouden in haar administratie. Deze informatie is alleen beschikbaar voor de trainers en het bestuur.

Lees meer


Lidmaatschap opzeggen

Wil je stoppen bij onze vereniging? Je kan je middels het formulier op deze pagina afmelden. 

Lees meer


Clubtenue

Het clubtenue bestaat tenminste uit een clubshirt in de clubkleur. Deze kun je aanschaffen via de verenging. Als je meedoet aan een wedstrijd wordt je geacht in dit clubshirt te lopen. Overige kleding van het  clubtenue is  vrijwillig te bestellen,

Lees meer