Nieuws
Lees het laatste nieuws

Loopgroep Hengevelde bijna klaar voor de start!

Yvonne Bax 27 september 2017

Al maanden zijn er vele mensen van de loopgroep bezig om alles startklaar te krijgen voor 1 oktober. Vandaag was het de opfrisdag,  de dag dat we de ruimte die we gaan gebruiken eens goed onderhanden zouden nemen. Gelukkig was de training vanochtend niet al te vermoeiend en was er nog genoeg energie over om alles flink te poetsen. De eerste activiteit in deze ruimte is hiermee een feit en het was een goede aftrap, het was een vrolijke boel en er flink wat afgelachen. Het teamwork was top en met ons nieuwe materiaal van onze sponsoren was de klus zo geklaard. Dus dames, nogmaals dank voor het harde werken! En natuurlijk ook onze dank aan Rotink IJzerwaren en Rotink kook & kado, de bezems, schrobbers, handstoffers en emmers waren onmisbaar vandaag.

A.s. zaterdag is het zover! Dan staat de “ Voorloper” op het programma. De “Voorloper” is onze locatieloop op 30 september vanaf het Ruperts Erve waarmee we de start van onze nieuwe Loopvereniging Hengevelde per 1 oktober gaan inluiden!!!!

Na een korte opening bij onze nieuwe startplek  gaat de training van start en wordt er in 2 groepen een rustige duurloop gelopen. Na afloop van de training kan er gezellig worden nagepraat in de kantine van WVV’34 en zoals bij elke feestelijke opening is er natuurlijk ook koffie en gebak!

Yvonne Bax

Voorzitter