Nieuws
Lees het laatste nieuws

Lochem trail

Theo Wegdam 29 september 2017

Hallo Lopers,

Vorig jaar is er met heel veel enthousiasme de Lochem trail gelopen. Ook dit jaar wordt deze weer gehouden en wel op 15 oktober. De afstanden zijn 11 en 21 km. Helaas zijn we door de organisatorische drukte wat laat met een schema, maar voor de ervaren lopers is dit schema goed op te pakken om een mooie trail te lopen.

Download hier het hardloopschema. 

Wil je ook graag eens een trail ervaren en heb je wel wat kilometers in de benen, loop dan mee op de 11 kilometer. Een mooie bijkomstigheid; een trail loop je niet om een snelle tijd neer te zetten, maar het plezier is het grote doel. 

Loop je mee met de trail, schrijf jezelf dan in. Laat het ook even weten op de groepsapp en of meld je bij Theo, dan weet een ieder ook van elkaar dat je mee doet en kun je dus ook samen trainen. Zoals gebruikelijk is de dinsdagtraining (die gewoon van het Rupers erve start) van het schema voorzien van een trainer. De overige trainingen zijn dat niet, dus daar kunnen jullie als lopers samen afspraken over maken. Dus, samen sterk! Natuurlijk  gaat de reguliere training ook gewoon door.

Heb je nog vragen, laat het dan weten aan Theo.

Heel veel train- en loopplezier!

 

Groet jullie Trainers

meer informatie kun je vinden op

www.lochemtrail.nl

Theo Wegdam

Bestuurslid Trainer