Nieuws
Lees het laatste nieuws

Lezing over sportvoeding op 28 februari

23 februari 2018

Op 28 februari zijn we uitgenodigd om deel te nemen aan een lezing over sportvoeding bij SportvoedingWebshop.com in Zenderen.

Bron: http://www.sportvoedingwebshop.com

Als marktleider en specialist in Sportvoeding en Adviezen bieden we ook in 2018 weer een mooi aanbod lezingen en inspiratie avonden voor sporters. Want, Goed is niet Goed als je Beter kunt zijn. Jij wilt beter, slanker, sterker en fitter worden. Misschien ook wel net iets gezonder leven?! Wij helpen je heel graag daarbij. Nóg beter worden in je sport. En we inspireren jou natuurlijk óók op weg naar meer gezondheid. Daarom staan in de maanden februari en maart de SportvoedingWebshop.com lezing en inspiratie avond op de agenda.

Eigenaren Henk-Jan Koershuis en Gert Korblet delen met jou hun kennis en informatie. Als sportmannen in hart en nieren nemen zij jou mee in de wereld van voeding en presteren. Op elk niveau! Jij kan erbij zijn. Gratis. Gegarandeerd een mooie avond. Én je zal merken dat je meer uit je zal sport halen! We ontvangen jou graag in de grootste sportvoedingswinkel van Europa: het SportvoedingWebshop.com Experience Center. We bieden avonden voor Bikers en voor Runners. Let op: wil je erbij zijn? Tof! Maar gezien het beperkte aantal plekken, is inschrijven wel verplicht.

Wil je mee? Geef even een seintje aan het bestuur!

Gerelateerde artikelen