Nieuws
Lees het laatste nieuws

Landgoed Twente Marathon

Ellen Gering-Wegdam 14 oktober 2018

Op 9 maart hadden wij, Marian en Ellen, ons al ingeschreven voor de 11e editie van de Landgoed Twente Marathon. Binnen 10 minuten was het maximum van het aantal deelnemers al behaald, maar gelukkig... wij zaten erbij!

Vol enthousiasme vertrokken wij zaterdag 13 oktober richting de Lutte. We werden ontvangen midden in het bos bij Erve Beverborg met koffie en krentenwegge en live muziek, wat een Twentse gezelligheid!

Wij hadden ons ingeschreven voor de duo-marathon, dus samen de 42 kilometer. Wat een geweldige route, zowel om te lopen als te fietsen. Onderweg hadden wij 11 stops waar we typische Twentse streekproducten kregen aangeboden. Van een soepje tot een glaasje wijn en zelfs een overheerlijke pannenkoek. Bij elke stop werden we ontvangen door geweldige live muziek, wat een sfeer, wat een feest! Genieten van het moment en de tijd naar de achtergrond schuiven.

Heerlijk gelopen allebei, onwijs veel plezier gehad tijdens het lopen, heuveltje op en heuveltje af en vol trots kwamen wij samen over de rode loper! De tijdsklok was bij deze wedstrijd niet aanwezig, maar we werden ontvangen met een heerlijke weizen! Zo verdiend, zo genoten, zo bijzonder!

Ellen Gering-Wegdam