Nieuws
Lees het laatste nieuws

De Ronde Venen Marathon in Abcoude

Ellen Gering-Wegdam 18 november 2018

Vandaag hebben 3 leden van onze loopgroep, Richard, Ruben en Edo, meegelopen aan de Ronde venen marathon in Abcoude. Hieronder de ervaring van de heren.

 Vanmorgen zijn we om 7.00 uur vertrokken naar het koude westen. Daar aangekomen hebben we rustig onze loopkleding aangedaan en zijn we gaan warmlopen. Om 10.00 uur klonk het startschot en vertrokken Ruben en Edo aan hun eerste volledige marathon, voor Richard was het zijn 5de. De omgeving was echt prachtig. Hier hebben we alle drie van genoten. In het parcours zat veel afwisseling. Grote gedeeltes losse ondergrond, weilanden, door een koeienschuur, maar ook veel kilometers asfalt. Echter zat het venijn in de staart. Na 30 km moesten we ongeveer 6 km met volle tegenwind over een lange kale vlakte. Meteen daarna gingen we het bos in met een erg drassige ondergrond. Uit het bos gekomen liepen we weer door de weilanden met veel sloten. Ook kwamen we steile bruggen tegen waar we overheen moesten.
Uiteindelijk zijn we alle drie gefinisht in mooie tijden.

De tijden van de heren zijn terug te zien bij de uitslagen op deze site! Namens ons allemaal, heren gefeliciteerd met jullie geweldige prestatie!

Ellen Gering-Wegdam